Skip to main content
Menu
Tickets

Samen veilig naar Bellewaerde

Bellewaerde

 

Laten we allen deze maatregelen respecteren zodat we samen kunnen genieten van een dag vol plezier en avontuur!

Mondmaskers zijn verplicht

in het ganse park

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het verplicht om een mondmasker te dragen tijdens jouw bezoek aan Bellewaerde, in het ganse park. We volgen hiermee het advies van de nationale veiligheidsraad.

Neem dus zeker jouw mondmasker mee en ga samen met ons de strijd aan tegen de verspreiding van het Covid-19-virus.

We houden voldoende afstand

Hou minstens 1,5 meter afstand tussen jouw gezin en andere bezoekers en medewerkers. Dit geldt op de wandelpaden, maar ook in de de restaurants, souvenirwinkels en wachtrijen van de attracties. 

We volgen het spoor van de Leeuw

Volg de bewegwijzering in het park. Er is een parcours uitgestippeld zodat je in éénzelfde richting door het park wandelt. Geen paniek, je zal zeker en vast alle attracties en dieren kunnen ontdekken. 

We gaan per groep in de attractie

Neem plaats in de attractie met jouw eigen groep. Onze parkmedewerkers zorgen ervoor dat er voldoende afstand is tussen twee groepen.

We ontsmetten onze handen

Volg de algemene hygiënemaatregelen, ook tijdens jouw bezoek aan Bellewaerde. Was regelmatig jouw handen. Er is tevens ontsmettingsmiddel voorzien op verschillende plaatsen in het park en aan elke attractie. 

 

We gunnen elkaar ruimte om te rusten

Even uitrusten op een bankje? Dat kan zeker. Hou dan ook voldoende afstand tussen jouw groep en andere bezoekers. In het uitgestrekte park van maar liefst 54 ha heeft iedereen voldoende ruimte om te relaxen.