Skip to main content
Menu
Tickets

Geef een avontuur op maat cadeau

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU?

Ga voluit voor avontuur!

Het einde van 2020 is in zicht en daarmee ook de eindejaarsperiode! Nog op zoek naar een leuk en origineel kerstcadeau om onder de kerstboom te leggen? Wil je iemand echt verrassen met een eindejaarsgeschenk? Ga dan voor de ADVENTURE BOX!

Of je nu kiest voor een ticket voor Bellewaerde, twee tickets voor Bellewaerde Aquapark of een combi-abonnement, het kan allemaal! Jij stelt zelf de adventure box samen, naar wens én budget. 

 

Bellewaerde is tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de recente maatregelen van de federale overheid, moet Bellewaerde helaas de deuren sluiten, om samen de strijd aan te gaan tegen de verspreiding van het coronavirus. 

We vinden het uitermate jammer dat we jullie geen dag vol griezelplezier meer kunnen laten beleven tijdens Trick or Treat en we excuseren ons voor het ongemak. 

Personen die reeds een ticket op bellewaerde.be hebben aangekocht, zullen in de loop van volgende week een mail ontvangen met de boodschap dat hun ticket automatisch zal verlengd worden tot en met 30 juni 2021. Als je na 8 november nog geen mail hebt ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze klantendienst via webshop.be@cda-parks.com. Voor personen met tickets aangekocht via uw bedrijf, CSE of een promotionele partner, gelieve u te richten tot de dienst waar u het initieel ticket heeft aangekocht. 

Personen die een abonnement hebben: jouw abonnement zal automatisch verlengd worden met het aantal openingsdagen waarop Bellewaerde gesloten is, binnen de geldigheid van jouw abonnement. 

We wensen alle bezoekers bedanken die ons de afgelopen weken hebben bezocht!

Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar!

Abonnementen

Adventure Pass
* Parking Pass beschikbaar voor € 25 / wagen. Zolang de voorraad strekt.
- Onbeperkte toegang tot Bellewaerde
- Onbeperkte toegang tot Bellewaerde Aquapark
- 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum
- Geldig voor één persoon > 100cm
- Parking niet inbegrepen
Bellewaerde Pass
* Parking Pass beschikbaar voor € 25 / wagen. Zolang de voorraad strekt.
- Onbeperkte toegang tot Bellewaerde
- 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum
- Geldig voor één persoon > 100cm
- Parking niet inbegrepen
Tarieven (excl. Halloween)

Tarieven 2021

Kind < 100cm € 0,00
Kind > 100cm en < 140cm € 31,00
Volwassene € 35,00

Speciale tarieven

Mindervalide € 28,00
55+ € 28,00