Skip to main content
Menu
Tickets
Wakala

Bellewaerde is tijdelijk gesloten

 

Bellewaerde is tijdelijk gesloten

Naar aanleiding van de recente maatregelen van de federale overheid, moet Bellewaerde helaas de deuren sluiten, om samen de strijd aan te gaan tegen de verspreiding van het coronavirus. 

We vinden het uitermate jammer dat we jullie geen dag vol griezelplezier meer kunnen laten beleven tijdens Trick or Treat en we excuseren ons voor het ongemak. 

Personen die reeds een ticket op bellewaerde.be hebben aangekocht, zullen in de loop van volgende week een mail ontvangen met de boodschap dat hun ticket automatisch zal verlengd worden tot en met 30 juni 2021. Als je na 8 november nog geen mail hebt ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze klantendienst via webshop.be@cda-parks.com. Voor personen met tickets aangekocht via uw bedrijf, CSE of een promotionele partner, gelieve u te richten tot de dienst waar u het initieel ticket heeft aangekocht. 

Personen die een abonnement hebben: jouw abonnement zal automatisch verlengd worden met het aantal openingsdagen waarop Bellewaerde gesloten is, binnen de geldigheid van jouw abonnement. 

We wensen alle bezoekers bedanken die ons de afgelopen weken hebben bezocht!

Zorg goed voor jezelf, en voor elkaar!

Abonnementen

Adventure Pass
* Parking Pass beschikbaar voor € 25 / wagen. Zolang de voorraad strekt.
- Onbeperkte toegang tot Bellewaerde
- Onbeperkte toegang tot Bellewaerde Aquapark
- 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum
- Geldig voor één persoon > 100cm
- Parking niet inbegrepen
Tarieven (excl. Halloween)

Tarieven 2020

Kind < 100cm € 0,00
Kind > 100cm en < 140cm € 30,00
Volwassene € 34,00

Speciale tarieven

Mindervalide € 27,00
55+ € 27,00